Er du kommet rigtigt i gang?

Al træning er god træning, som man siger. Men er der en mere effektiv og sikker måde?

V7 fit lægger stor vægt på at alle som træner hos os, træner sikkert og effektivt efter eget behov. For at hjælpe dig med at komme rigtig i gang, har vi derfor lavet vores opstartsprogram til kun 275,-

Programmet består af 2 møder med en personlig træner, hvor der udarbejdes et træningsprogram tilpasset dit niveau og behov. Derefter gennemgåes programmet, så du sammen med din personlige træner gennemgår teknikken i øvelserne. Under hele programmet holder din personlige trænere øje med at du udfører øvelserne korrekt, så du træner sikkert.

Nu er det så din tur til at arbejde, udfra alt det du har snakket med din personlige træner om.

Efter 4 uger

Når der så er gået 4 ugers tid, holdes et nyt møde med din personlige træner, hvor I sammen taler om hvordan det er gået. Er der sket fremskridt, har det hjulpet eller mangler du nye øvelser, mangler du motivation, osv. Du fortæller om hvilke udfordringer og sejre der har været.

Til dette møde, for du en opfølgning på dit program, og du får nogle nye råd og fremtidige skridt du kan tage til at effektivisere din træning endnu mere.

Alt dette skaber en tryg og sikker træning, som er sat op efter lige præcis de mål du gerne vil opnå!
Din personlige træner passer på din krop og sikrer at du kommer godt i gang, mens du træner sveden frem og får resultater.

Det er vigtigt for os at alle passer på sig selv og får det bedste ud af træningen.

Bliv medlem

Er du ikke allerede medlem af V7 Fit kan du blive det her.
Hvis du allerede er medlem og gerne vil komme ordentlig igang, så kontakt os her

Du kan måske også lide

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.