Body SDS med Gitte B

Træningstider

Mandag: 18:30 - 20:00

Body S|D|S

Body SDS er forkortelsen for Body Self Development System – et af verdens mest effektive behandlings- og træningssystemer designet til det moderne menneske. Med erfaringsgrundlag helt tilbage til 1950 har vi med succes ændret livet for mange.

Vi har fokus på kropsterapi, selvudvikling, sundhed og velvære.

Hvorfor Body SDS?

Body SDS har 4 ben at stå på; vores Body SDS behandling, træning, udrensningskurser og uddannelse til kropsterapeut. Disse områder kan du læse meget mere om på resten af hjemmesiden.
Formålet er det samme: At skabe et sundere, stærkere og mere helstøbt menneske.

Dagligt afhjælper vi et bredt spektrum af skavanker og lidelser. Vi skaber sundhed og velvære og styrker dig, der ønsker bedre personlige præstationer. Vi hjælper dig også, når du føler ubehag, eller kroppen brokker sig – Det gør vi ved at støtte og udvikle de ressourcer og selvhelbredende funktioner, du har i din krop.

Du skal tage et valg – et valg om at forebygge og helbrede livsstilssygdomme, skavanker, belastninger og uhensigtsmæssige ophobninger, så du kan opnå den højst mulige livskvalitet.

I dagens Danmark stilles der løbende større krav, og alle ønsker at leve op til en masse uskrevne idealer og regler. Vi ved, at pres, jag og belastninger og indtagelse af bl.a. medicin, alkohol, kemikalier, sukker, farvestoffer og dårlige fedtstoffer kan sætte sig i kroppen – det hjælper vi dig med at udrense gennem Body SDS behandling, Body SDS træning, kostvejledning og udrensningskurser.

Body Self Development System anbefales af skuespillere, musikere, sangere, kunstnere, professionelle sportsudøvere og erhvervsledere – og af ganske almindelige mennesker. – Fordi vi gør en forskel.

Holdets træner

Gitte Bavnhøj