Jeg har næsten altid været fysisk aktiv og spillede bl.a. håndbold i mange år, indtil skader satte en stopper for håndboldspillet.

Da min håndholdkarriere var slut, var det i starten svært at finde andre formål med træning end at vinde. Men det var indtil jeg fandt motionsformen, spinning/indendørs cykling!

Glæden ved at få pulsen op var og er der stadig, men jeg fik vendt fokus over på glæden over min egen udvikling/fremgang. Når jeg underviser i indendørs cykling, opfordrer jeg netop deltagerne til at sammenligne sig selv med sig selv. Deltagerne skal også tage udgangspunkt i egne forudsætninger for træningen: iltoptagelse, alder, træningserfaring, arbejdsliv, familieliv, skavanker, skader m.v. Derudover går jeg meget op i at finde rigtig god musik tilpasset træningen. Derudover er det vigtigt for mig at alle deltagere på holdet føler sig godt tilpas og som en del af et hold. Alle deltagere skal naturligvis også have mest muligt ud af deres træning i forhold til deres forudsætninger.

14 års erfaring

Jeg har ca. 14 års erfaring som holdunderviser i indendørs cykling, coretræning, meditation, afspænding, yoga m.v. Tidligere har jeg været fuldtidsansat i 6 år som sundhedskonsulent i Rigspolitiet. Her var mine primære opgaver var personlige samtaler (over 1500 stk.), personlig træning, kostvejledning samt at afholde foredrag om forskellige sundhedsemner.

I juni 2017 blev jeg uddannet integrativ energi & power coach og terapeut og er startet for overbygningen af denne uddannelse, så jeg om 2 år kan praktisere som psykoterapeut. Tidligere er jeg uddannet diplomtræner i styrketræning, sundhedscoach, professionsbachelor i global ernæring og sundhed samt spinninginstruktør.

Hvilke hold træner Susanne Aagaard